gsespiell


Activitats musicals per a escoles i altres col·lectius

Si vols més informació :

Telèfon: 639.67.83.49
Correu electrònic: info@euterpiades.cat


10 de maig 2015

Ja estan enllestits els fulletons de les activitats per a escoles i altres col·lectius per al proper curs 2015-2016!!

Per una banda, segueixen les activitats que ja fèiem els anys anteriors :

- Audició "Realment coneixem la flauta dolça?" que pemet conèixer la gran família de les flautes dolces o de bec, les seves característiques així com la seva història. Ja porta 4 anys fent-se en petit format i més de 5.000 nens ja n'han pogut gaudir! 

- Audició "Com eren els instruments de l'orquestra fa 400 anys?" per als nens de cicle superior de primària i també per a secondària, permet comparar els instruments actuals amb els que s'utilitzaven al Renaixement i al Barroc. Va començar ara fa 2 cursos i hi han participat ja més de 1.000 nens. 

- Taller "Música del Renaixement, amb dansa, flautes i percussió" és de recent estrena, i permet als nens i nenes ser protagonistes d'un viatge en el temps a l'època del Renaixement durant unes 3 hores, on coneixen instruments nous i toquen diverses flautes dolces, percussió i també ballen!

Però... també hi ha novetats!!

- Audició "La família Flauta Dolça",  per als més petits, de 3 a 6 anys. on s'explica la família de les flautes dolces o de bec a través d'un conte. De fet, aquesta audició és una adaptació de l'audició "Realment coneixem la flauta dolça" per als més petits, perquè puguin descobrir el món de les flautes de bec al mateix temps que se'ls hi explica un conte i escolten les cançons que coneixen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada