gsespiell


Activitats musicals per a escoles i altres col·lectius

Si vols més informació :

Telèfon: 639.67.83.49
Correu electrònic: info@euterpiades.cat


13 de gen. 2014

OPORTUNITAT per a les escoles que esteu lluny de l'àrea de Barcelona!!!

Per a les escoles molt allunyades de Barcelona, i que el cost de desplaçament pot ser que us hagi fet desdir d'aquestes audicions, he engegat la possibilitat de combinar en un dia dues escoles de la mateixa zona o que estiguin en la mateixa direcció. D'aquesta manera les despeses de viatge es comparteixen, proporcionalment a la distància que estiguin del punt de partida (Cardedeu). I a més, de cara a la tarifa de cada audició, ho compto com si tot fos la mateixa escola, de forma que la primera audició per cada escola té un cost de 100 €  en comptes  de 125 €.

Aquest primer trimestre s'ha fet aquesta fórmula entre una escola de Lleida i una de Cervera, i també entre dues escoles d'un ZER del Priorat. I aquest proper trimestre ja hi ha més escoles de la zona de Lleida que també ho han aprofitat.

Així doncs, les escoles que pogueu estar interessades en aquesta fórmula, envieu-me un correu a  gsespiell@gmail.com amb les següents dades:
- Nom de l'escola
- Població, Comarca
- Preferència de dates (trimestre, mes, dia de la setmana,... el que us sembli important)
- Preferència d'horaris (matí o tarda)
- Nombre d'audicions ( 1 ò 2 ) [*]
- Persona de contacte (nom, telèfon i correu electrònic)

[*]Compteu que la idea és que vagi a una escola al matí i l'altra a la tarda. A l'escola del matí es poden fer 1 ò 2 audicions, i a la de la tarda 1 (a no ser que tingui un horari amb 2 hores per la tarda, i aleshores se'n poden fer 2).

Als que m'escriviu, una vegada rebi informació de les diverses escoles, us posaré en contacte amb aquestes altres escoles que siguin de la mateixa zona o estiguin en la mateixa direcció, i vosaltres mateixos us coordineu i finalment acordem una data.

Espero que aquesta proposta sigui del vostre interès. I si considereu alguna fórmula addicional, no dubteu a comunicar-me-la. L'objectiu és que els nens que viuen més lluny de l'àrea de Barcelona també puguin gaudir d'aquestes audicions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada