gsespiell


Activitats musicals per a escoles i altres col·lectius

Si vols més informació :

Telèfon: 639.67.83.49
Correu electrònic: info@euterpiades.cat


13 de gen. 2014

Audicions realitzades aquest primer trimestre del curs 2013-2014

Aquest primer trimestre del curs 2013-2014 ja han assistit a l'audició de flautes més de 1.000 nens, i més de 300 a la d'instruments antics. En total 29 audicions en 18 escoles (de primària, de música i instituts) de les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Segrià, Segarra, Baix Camp, Priorat, Bages i Osona.

D'aquestes escoles, 7 ja són "repetidors" per segona o tercera vegada, doncs han constatat que els nens que comencen la flauta a l'escola estan més motivats coneixent-la més a fons. I altres escoles ja han mostrat interès per repetir-la també any rera any.

La possibilitat de poder combinar l'audició de flautes amb la d'instruments antics, per a poder aprofitar el preu més avantatjós de fer 2 audicions,  també ha estat molt ben rebuda. Així doncs en algunes escoles s'ha fet l'audició de flautes per als nens que comencen flauta (3er, 4rt) i la d'instruments antics per als més grans (5è, 6è).

Alguns comentaris sobre les audicions:

“Molt encertada i divertida”

“L'ús de diferents vestimentes, les projeccions, l'efecte "sorpresa" a l'hora de presentar cada membre de la família de flautes, les peces musicals escollides tenint en compte la varietat de caracters de la pròpia música, i presentació històrico-musical molt clara i resumida, amb exemples que ajudaven als nens i nenes a situar-se en el temps”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada