gsespiell


Activitats musicals per a escoles i altres col·lectius

Si vols més informació :

Telèfon: 639.67.83.49
Correu electrònic: info@euterpiades.cat


13 de març 2013

Nova audició per al curs 2013-2014


Per al curs vinent, a més de l'audició de la flauta dolça, que seguirà essent-hi, també podreu gaudir d'una nova audició, també sorprenent : "Com eren els instruments de l'orquestra fa 400 anys?"

Us faig cinc cèntims d'aquesta nova audició : Tots coneixem els instruments de l'orquestra actual, però... qui s'imagina que abans no eren així els instruments? I que n'hi havia molts més que ara ja han desaparegut? Us imagineu una flauta travessera de fusta i sense claus? O una tuba en forma de serp? I un fagot fet només d'una peça i amb un tap de suro? Sabeu que el violoncel abans tenia trastes i s'agafava amb les cames? I que hi havia orgues portàtils que es manxaven manualment?... Doncs això i molt més podreu aprendre en aquesta nova audició, on es combina el veure i sentir instruments en directe i mitjançant imatges, sò i videos, tot "amanit" amb un ambient de l'època del Renaixement.

El preu de la nova audició serà el mateix que la de les flautes i, a més, serà possible combinar les dues audicions en un mateix dia (per uns nivells fer la de les flautes i per uns altres nivells fer la dels instruments antics), aprofitant l'avantatge de preu de fer més d'una audició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada