gsespiell


Activitats musicals per a escoles i altres col·lectius

Si vols més informació :

Telèfon: 639.67.83.49
Correu electrònic: info@euterpiades.cat


13 de març 2013

Encara podeu gaudir de l'audició de flauta dolça al curs 2012-2013


Aquest curs ja l'han vist més de 2.000 nens, des de P3 fins primer d'ESO!!!

Comentaris que algunes escoles han fet sobre l'audició: 

- "Els nens i nenes van tenir una perspectiva diferent de l'evolució de la història de la música. Molt propera i interessant." Escola Rius i Taulet (Barcelona)

- "Audició molt interessant i didàctica." Escola Cau de la Guineu (Corbera del Llobregat)

"Els nens i nenes ara estan molt motivats per iniciar la pràctica de la flauta i tenen uns coneixements de l'instrument que en altres cursos anteriors no tenien." Escola El Colomer (Bigues)

"Ha estat una audició interessant per coneixer la família de la flauta de bec i alguns aspectes generals de la història de la música." Escola Els Ganxets (Reus)

"Dinàmica, interessant, sorprenent i visual. Ha estat molt bé i els nens i nenes han gaudit i après moltes coses. Crec que és un bon incentiu per iniciar i/o continuar la flauta a l'escola.Escola Progrés (Badalona)

"El ritme, el vocabulari, l'ús de la presentació i de vídeos, la introducció de cada flauta al llarg de la història, ... Tot ha estat molt adequat i els nens han gaudit molt." ZER Elaia (La Granadella - Les Borges Blanques)

"M'ha semblat una audició molt apropiada als alumnes, amb explicacions tècniques però alhora entenedores. El fet de portar els instruments i que els alumnes els puguessin veure ha estat molt positiu i això els hi ha fet molta gràcia, el vestuari utilitzat per ajudar a entendre l'època ha estat discret però crec que suficient per donar un toc simpàtic a l'audició." Escola Joan XXIII (Les Borges Blanques)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada